Koninklijke Harmonie Verbroedering Vorselaar

Elke dinsdag van 20.00u tot 22.00u
Buurthuis Vorselaar –  Oostakker 16
[/citem]
[citem title=”Zoeken jullie nog muzikanten?” id=”citem_68″ parent=”collapse_12″]
Ja wij zijn steeds op zoek naar nieuwe leden…., neem contact met ons via het contactformulier
[/citem]
[citem title=”Hebben jullie ook een jeugd harmonie?” id=”citem_70″ parent=”collapse_12″]
Onze harmonie investeert in de jeugd. We hebben reeds sinds 2014 een samenspelklas vanuit de Muziekschool van Herentals; Sinds september 2016 zijn er ook jongeren aangesloten die niet persé aan de muziekschool verbonden zijn. Dat maakt het leuk voor onze jongeren. ze vinden steun en plezier bij elkaar.

Omdat onze jeugd harmonie nog niet zo groot is repeteert ze voornamelijk samen met “het grote orkest”

Repetities van de jeugd harmonie:

elke dinsdag van 20.00u tot 21.00u
Buurthuis Vorselaar –  Oostakker 16

U bent altijd welkom om te komen kijken. Repetitietijden kunnen afwijken, neem dus zeker eerst contact met ons op.

[/collapse]