Koninklijke Harmonie Verbroedering Vorselaar

Overzicht komende evenementen

Jeugd Harmonie

in samenwerking met de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Herentals

Wij zijn nog op zoek naar sponsors

Waarom uw hulp nodig ?

Wij vinden het fijn dat Vorselaar onze vereniging een warm hart toedraagt. Ieder jaar organiseren wij diverse concerten, we maken muziek bij meerdere lokale evenementen en we zijn heel nauw betrokken bij het muziekonderwijs op de muziekacademie van Herentals en Vorselaar.

We organiseren veel, maar dat kost ook veel aan muziekpartituren, instrumenten, dagelijkse werking, enz. Met de inkomsten van optredens, subsidie(s) en contributies van de leden kunnen we niet doen wat we nu doen. Het belang en de noodzaak van sponsors is daarom voor onze vereniging een noodzaak. Om die reden presenteren wij een sponsorplan waarmee we u graag bij onze activiteiten betrekken.

Belangrijke boodschap in ons sponsorplan: ‘voor wat, hoort wat’. Wij vragen iets van u, maar u krijgt daar zeker iets voor terug.

Wij zijn ervan overtuigd dat u met een sponsorpakket van harmonieorkest Koninklijke Harmonie Verbroedering Vorselaar uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengt.

Sponsoring van onze muziekvereniging betekent een positieve maatschappelijke en culturele ondersteuning voor Vorselaar en omgeving. Daardoor is het geen extra kostenpost in uw bedrijfsvoering. Wij zijn ervan overtuigd dat sponsoring voor u extra inkomsten oplevert en het bovendien bijdraagt aan een positief imago van uw bedrijf.

sponsorboekje:

Heel veel dank aan onze Gold Partners:

Met heel veel dank aan onze Silver Partners: